svatben fotograf logo

Контакти

Можете да се свържете с нас чрез формуляра по-долу, а също така посредством електронна поща или по телефон. Отговаряме в чертите на един работен ден и с удоволствие ще обсъдим всички подробности, свързани с организацията на вашия специален ден заедно.

Тъй като датите ни са ограничени ви препоръчваме да се свържете с нас възможно най-скоро след уточняване на датата на сватбения ви ден.

Благодарим за доверието.

Запитване

Ако искате, можете да ни изпратите своя акаунт (и) в Instagram, ще се радваме! Чудесно е да виждаме лицето ви, докато общуваме. Разкажете ми малко повече за вас и вашата сватба.
Благодаря #COOLt @natalitrifonova @official.btv беше удоволствие да поговорим за моята страст - сватбената фотография!
#ivelinilievphotography #iveliniliev #btv #tvshow #natalitrifonova #canon_bg #canonmirrorless #liveforthestory
Emotion in symmetry.  This is my latest image that has been awarded in the latest round of @fearlessphotographerscom. 
#canoneosr6 #canonmirorless #rf35mmf18
Добро утро, приятели! 🤩
Имам удоволствието да обявя следващия ни уъркшоп за сватбена фотография, на който ще си говорим за: Как да сме подготвени, за да уловим момента, как да виждаме и разбираме светлината, как да правим артистична фотография и много други интересни теми. 
 Нашите приятели от Canon Bulgaria отново са приготвили изненада за всеки от участницитe - ваучер на стойност 300лв. за фотоапарати и обективи от системата на Canon EOS R.
Местата са ограничени! Link in bio…
A video of the test of #canon #eosr6 #canonmirrorless #canon_bg Thanks to @pandevonium_images ❤️ and @bebetoprocopiev ❤️
One new #fearlessaward thank you @fearlessphotographerscom
error: Съдържанието е защитено !!!

Ние използваме `бисквитки` (cookies), за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.