svatben fotograf logo

Ние сме Ваня и Ивелин

Ние сме Ваня и Ивелин. Сватбени фотографи сме. Обичаме се от 16 години и сме семейство. Имаме прекрасна дъщеря Нора, която е на цели три години и която всеки ден ни преподава уроци, включително и професионални. Като колко е важно да скъташ всички безценни спомени, за да се връщаш към тях – когато си щастлив; когато времената са тежки; когато искаш да си припомниш някакъв факт; когато косата ти вече е побеляла, а паметта неуслужлива и желаеш отново да преживееш на бързи обороти живота си в най-съкровената му част. Нора ни отвори още по-широко очите за важността на спомените.

Повече от десет години сме живели и работили в Малага, Испания и опитът натрупан там, както житейски, така и професионален обуславя нашия естетически поглед. Стилът ни на снимане е силно повлиян и оформен от испанската фотографска сватбена школа и технически се характеризира с драматични контрасти, вкарване на геометрия в композицията, цветова динамика, използване на приомите на минимализма. Приоритет за нас е нережисираната фотография, улавянето на емоциите в тяхната първичност и присъствието им във всеки един кадър, но правим това стъпвайки на сериозно дефинирани през годините естетически и стилови критерии.

Ние сме сватбени фотографи, които общуват със своите клиенти, а не лица скрити зад фотоапарата. Приемаме като приятели всяка една двойка и съпреживяваме техния ден със същото въодушевление като тях самите и техните близки. Вярваме, че гмурването в емоционалния свят на нашите клиенти, а не безстрастната и дистанцирана гледна точка, дава най-пълнокръвни резултати. Вършим си работата с идеята, че, след примерно сто години, някой ще прелиства тези кадри посредством тогавашните технологични чудеса с една едничка и много човешка цел – да опознае предците си и да почувства корените си. Това е смразяваща отговорност и ако си фотограф в душата, трябва да я поемеш.

Снимали сме на всевъзможни места, в различни страни, в различни културни среди и сме документирали разнородни обичаи. Професионалната ни мечта е да продължим с тази тенденция и да снимаме сватбите на хората по цял свят. Колкото и да са различни нравите и ритуалите на повърхността, някъде там в самата си същина, това са все човешки истории, които напират да бъдат разказани и съхранени. Ето, затова ни има нас.

Благодаря #COOLt @natalitrifonova @official.btv беше удоволствие да поговорим за моята страст - сватбената фотография!
#ivelinilievphotography #iveliniliev #btv #tvshow #natalitrifonova #canon_bg #canonmirrorless #liveforthestory
Emotion in symmetry.  This is my latest image that has been awarded in the latest round of @fearlessphotographerscom. 
#canoneosr6 #canonmirorless #rf35mmf18
Добро утро, приятели! 🤩
Имам удоволствието да обявя следващия ни уъркшоп за сватбена фотография, на който ще си говорим за: Как да сме подготвени, за да уловим момента, как да виждаме и разбираме светлината, как да правим артистична фотография и много други интересни теми. 
 Нашите приятели от Canon Bulgaria отново са приготвили изненада за всеки от участницитe - ваучер на стойност 300лв. за фотоапарати и обективи от системата на Canon EOS R.
Местата са ограничени! Link in bio…
A video of the test of #canon #eosr6 #canonmirrorless #canon_bg Thanks to @pandevonium_images ❤️ and @bebetoprocopiev ❤️
One new #fearlessaward thank you @fearlessphotographerscom
This error message is only visible to WordPress admins
Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
error: Съдържанието е защитено !!!

Ние използваме `бисквитки` (cookies), за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.