svatben fotograf logo

Портфолио

Подбраните кадри показват подхода ни към сватбената фотография, който е еклектична съвкупност от три различни стила на снимане – кинематографичен, креативна документалистика и традиционно портретиране. Това ни дава необходимата гъвкавост да представим всеки един уловен момент от вашия сватбен ден в неговата неподправена емоционалност.

Кинематографичният стил на снимане се фокусира върху улавянето на ярки, драматични, вдъхновени от модната стилистика, киното и изящните изкуства образи, осъществени при ефектно интегриране на средатата в кадъра и ползването на артистични светлинни схеми и гледни точки. Това са снимките, които ще закачите на стената си.

Креативната документалистика ще проследи хронологията на деня, но и ще открие и запечата за вас всички онези малки моменти, които ще открием в множеството пластове на вашата история – двойката, която ще се целуне в дъното на залата, докато вие разрязвате тортата; децата, скрити под масата; събутите високи токчета; тайните сълзи на бащите. Това са снимките, които ще отприщват лавината от спомени.

Посредством конвенционалния стил или традиционното сватбено портетиране ще документираме взаимоотношенията с вашите близки. Ще сътворим класически кадри с ясни линии и при естествена светлина като въплътим в тях чистата емоция на момента и духа на времето. Това ще са снимките на вашата родова памет.

Ето така снимаме ние.

error: Съдържанието е защитено !!!

Ние използваме `бисквитки` (cookies), за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.