svatben fotograf logo

Портфолио

Подбраните кадри показват подхода ни към сватбената фотография, който е еклектична съвкупност от три различни стила на снимане – кинематографичен, креативна документалистика и традиционно портретиране. Това ни дава необходимата гъвкавост да представим всеки един уловен момент от вашия сватбен ден в неговата неподправена емоционалност.

Кинематографичният стил на снимане се фокусира върху улавянето на ярки, драматични, вдъхновени от модната стилистика, киното и изящните изкуства образи, осъществени при ефектно интегриране на средатата в кадъра и ползването на артистични светлинни схеми и гледни точки. Това са снимките, които ще закачите на стената си.

Креативната документалистика ще проследи хронологията на деня, но и ще открие и запечата за вас всички онези малки моменти, които ще открием в множеството пластове на вашата история – двойката, която ще се целуне в дъното на залата, докато вие разрязвате тортата; децата, скрити под масата; събутите високи токчета; тайните сълзи на бащите. Това са снимките, които ще отприщват лавината от спомени.

Посредством конвенционалния стил или традиционното сватбено портетиране ще документираме взаимоотношенията с вашите близки. Ще сътворим класически кадри с ясни линии и при естествена светлина като въплътим в тях чистата емоция на момента и духа на времето. Това ще са снимките на вашата родова памет.

Ето така снимаме ние.

Благодаря #COOLt @natalitrifonova @official.btv беше удоволствие да поговорим за моята страст - сватбената фотография!
#ivelinilievphotography #iveliniliev #btv #tvshow #natalitrifonova #canon_bg #canonmirrorless #liveforthestory
Emotion in symmetry.  This is my latest image that has been awarded in the latest round of @fearlessphotographerscom. 
#canoneosr6 #canonmirorless #rf35mmf18
Добро утро, приятели! 🤩
Имам удоволствието да обявя следващия ни уъркшоп за сватбена фотография, на който ще си говорим за: Как да сме подготвени, за да уловим момента, как да виждаме и разбираме светлината, как да правим артистична фотография и много други интересни теми. 
 Нашите приятели от Canon Bulgaria отново са приготвили изненада за всеки от участницитe - ваучер на стойност 300лв. за фотоапарати и обективи от системата на Canon EOS R.
Местата са ограничени! Link in bio…
A video of the test of #canon #eosr6 #canonmirrorless #canon_bg Thanks to @pandevonium_images ❤️ and @bebetoprocopiev ❤️
One new #fearlessaward thank you @fearlessphotographerscom
This error message is only visible to WordPress admins
Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
error: Съдържанието е защитено !!!

Ние използваме `бисквитки` (cookies), за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.