svatben fotograf logo
mediterraneo

Това е нашият базов пакет, при който заснемането се осъществява от един фотограф т.е. една гледна точка във всеки един момент. Удачен е за малки сватбени тържества в компактна среда.

Разгледай отблизо

mediterraneo
vanilla

Това е най-поръчваният ни пакет и причините за това са съществени – при наличие на втори фотограф, вие не просто получавате повече снимки и повече снимачни часове, а документиране от различни гледни точки на събития, които се случват паралелно в един и същ момент по време на вашето тържество, като прибавяме към това и луксозен албум.

Разгледай отблизо

vanilla
muscus

Този пакет надгражда пакет Vanilla с мисъл и за вашите най-близки хора – ще бъдем двама фотографи и сме помислили за това вашите родители или други близки да получат по един луксозен албум с избрани снимки, който могат да разлистват винаги без ограниченията на технологиите.

Разгледай отблизо

muscus

Това са нашите стандартни пакети

 те са съставени на база многогодишен опит. Ако вашите нужди за отразяване на сватбения ви ден са по-различни, като, например, повече или по-малко часове или по-специфична организация на тържеството ви, моля свържете се с нас, за да обсъдим особеностите и да ви предложим персонализирана оферта.

error: Съдържанието е защитено !!!

Ние използваме `бисквитки` (cookies), за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.