svatben fotograf logo
mediterraneo

Това е нашият базов пакет, при който заснемането се осъществява от един фотограф т.е. една гледна точка във всеки един момент. Удачен е за малки сватбени тържества в компактна среда.

Разгледай отблизо

mediterraneo
vanilla

Това е най-поръчваният ни пакет и причините за това са съществени – при наличие на втори фотограф, вие не просто получавате повече снимки и повече снимачни часове, а документиране от различни гледни точки на събития, които се случват паралелно в един и същ момент по време на вашето тържество, като прибавяме към това и луксозен албум.

Разгледай отблизо

vanilla
muscus

Този пакет надгражда пакет Vanilla с мисъл и за вашите най-близки хора – ще бъдем двама фотографи и сме помислили за това вашите родители или други близки да получат по един луксозен албум с избрани снимки, който могат да разлистват винаги без ограниченията на технологиите.

Разгледай отблизо

muscus

Това са нашите стандартни пакети и цени за сватбена фотография.

  Ако вашите нужди за отразяване на сватбения ви ден са по-различни, като, например, повече или по-малко часове или по-специфична организация на тържеството ви, моля свържете се с нас, за да обсъдим особеностите и да ви предложим персонализирана оферта.

error: Съдържанието е защитено !!!

Ние използваме `бисквитки` (cookies), за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.