svatben fotograf logo

Венцислава и Данаил сватба в Габрово

сватбена фотография в Габрово

Сватбена фотография от Ивелин Илиев и Ваня Монова-Илиева

Още от самото начало, когато Венци и Дидо се свързаха с нас, знаехме, че това ще бъде една от сватбите на 2017, която ще помним дълго време. За място на църковния си брак те избраха родното Габрово, а фотосесията бе в къщата на Пенчо Семов – величествена сграда от началото на миналия век, днес потънала в разруха. Една от най-големите изненади беше мястото на празненството – хижа Скалско. Сгушена сред живописния габровски Балкан, на брега на езеро, с много отзивчиви собственици, които бяха готови да съдействат с всичко, от което имахме нужда.


Момичетата от „Сватбено кафе“ се бяха погрижили да ни пренесат в приказната „Алиса в страната на чудесата“, като бяха изпипали и най-малкия детайл. Един от най-специалните гости на празненството беше Мечо-пухкавия любимец на младоженците, който се справи чудесно със задачата да занесе халките до сватбения олтар.


Венци и Дидо, благодарим ви, че избрахте нас за вашия голям ден! Пожелаваме ви да сте все така влюбени,весели и лъчезарни!


Горчиво за младоженците!!!

error: Съдържанието е защитено !!!

Ние използваме `бисквитки` (cookies), за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.