svatben fotograf logo

Ивана и Мартин сватба в хотел Сенс, София

Сватбен фотограф Ивелин Илиев

Сватбена фотография, София

Сигурно винаги ще помним 2020-а година, защото тя промени животите на хората по света драстично и в абсолютно неочаквана посока. Аз, обаче, с прекрасната работа която имам, съм щастлив да познавам хора, чиито спомени от същата тази година са щастливи и еуфорични, ей така, напук на пандемията и страха. Тези срещи, особено в тегави моменти, подсилват вярата ми в силата на човешкия дух и ми дават онази доза оптимизъм, която ме движи напред в тъмните времена.

Ивана и Мартин се врекоха един на друг през есента на 2020-а година. Сватбата беше малка, но не поради пандемичните обстоятелства, а защото въплътяваше мечтата на двамата за сватба в тесен семеен кръг, където емоциите са сгъстени, интимни и си даваш време да им се отдадеш. Предсватбената подготовка се състоя в изключително красивия хотел „Сенс“ в центъра на София, в апартамент с изглед към храм-паметник „Свети Александър Невски“. Чисто човешкото в мен осъзна огромната символика на ситуацията – приготвяш се за един от най-важните си моменти съвсем пред очите на Бог. Фотографът в мен, естествено, кадрира на секундата възможността за фотосесия на фона на този прекрасен храм, но през перспективата на модерния и изчистен дизайн на интериора на хотела, който ми даде възможнот да получа дълбочина и отражения. Разбира се, разходихме се и по улиците на София, огледахме се във витрините ѝ, скрихме се в подлезите ѝ и вървяхме по стълбите ѝ. На влюбените им отива да са навсякъде, дори и в сумрака на каменните зидове.

Сватбеният прием се състоя в средиземноморския ресторант „Саро“, сред меки тонове и уютна светлина. Да, това вижда един фотограф, където и да се озове – каква е светлината, какви са цветовете, а очите ни „снимат“ дори и когато не сме на работа!

На Ивана и Мартин им благодаря, че ми се довериха и им желая цялото щастие на света! Нека дори и в бурни времена като тези днешните се справят уверено и с лекота с всякакви предизвикателства.

error: Съдържанието е защитено !!!

Ние използваме `бисквитки` (cookies), за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.