svatben fotograf logo

Нанси и Георги сватба във вила Екатерина, София

Сватбен фотограф Ивелин Илиев, сватба във вила Екатерина

Ivelin Iliev Workshop| April 16-18 | Koprivshtitsa

Сватбата на Нанси и Георги снимах през есента на 2020 година в София. На обичайната предварителна среща, която имахме споделиха, че разглеждайки нашия блог са останали много въодушевени от друга наша сватба, в която едно от главните действащи лица е искрящ, червен, приказен ретро автомобил. Бяха категорични, че това ще бъде и тяхното возило и го наеха. Ние, от своя страна, се зарадвахме, че ще видим този стар приятел отново и започнахме да обмисляме нови ракурси за неговото заснемане.

От вила Екатерина, където беше подготовката на сватбата, до Лозенски манастир „Свети Апостоли Петър и Павел” младоженците се придвижиха именно с червения Форд. Да уловя красотата и блаженото щастие на момента, движението на вятръра от скоростта,  предполагаше да направя задръстване на магистралата – истината е, че не се поколебах и за секунда. Хората обичат младоженци и гневни клаксони нямаше. Това ми решение ни донесе след време престижната награда Fearless за една от снимките от тази серия.

След църковния брак продължихме към изнесения витуал, воден от Мая Петкова. С Мая е винаги удоволствие да се работи, защото всеки неин сценарий е различен и писан за конкретните младоженци, вплитайки техните малки истории в разказа. Това, разбира се, отприщва множество неподправени емоции у младоженците и гостите – именно тях търсим ние в нашата фотография. Празненството беше лудо, пищно, на много високи обороти, с много танци и отдадени на веселието гости.

На Нанси и Георги пожелавам безметежни моменти на щастие и нестихваща любов!

error: Съдържанието е защитено !!!

Ние използваме `бисквитки` (cookies), за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.