svatben fotograf logo

Деница и Евгени сватба в Шато Копса, Сопот

Сватбен фотограф Ивелин Илиев, сватба в Шато Копса

Сватбена фотография от сватбен фотограф Ивелин Илиев

Винаги съм вярвал, че изборите, които хората правят за сватбения си ден дават най-ясна представа за техния микрокосмос. Ако трябва да перифразирам една от най-прочутите поговорки, тя би звучала така: „Кажи ми каква ще е сватбата ти, за да ти кажа какъв си“.

Деница и Евгени са темпераментни, идейни и енергични хора с вкус към еклектиката и с лекота смесват класическите традиции с модерните елементи на времето ни. Освен това, оказа се, двамата са магьосници на изненадите.

За място на сватбения си ден бяха избрали Шато Копса край Сопот, сред безкрайни лозя, целунати от слънцето и идилична гледка към Розовата долина на България. И докато заедно с гостите попивахме тази почти тосканска атмосфера, файтонът, с който очаквахме да пристигнат младоженците се появи… празен. Все още се окопитвахме от смута се, когато с рев и форсиране двамата се появиха с АТВ-та и разбиха на пух и прах всичките ни очаквания за класическа сватба. Но това не беше всичко. За завършек на ритуала бяха подготвили двеста бели балона, които гостите пуснаха в небето над долината, орисвайки младоженците със своите благопожелания за щастлив и дълготраен съюз.

Сватбеното тържество продължи с коктейл-спектакъл около басейна на Шато Копса – сватбена агенция Алегрия се бяха погрижили всичко да е пищно и издържано в стилистиката на Великия Гетсби. Кулминация на тържеството беше представянето и разрязването на тортата, приготвена от шеф Ради Стамболов от сладкарска къща Гаврош, което се случи сред мистична мъгла от азот, а неуморните младоженци се включиха в приготвянето на сладолед за своите гости. За настроението на всички се погрижи и виртуозната цигуларка Таня Стринг.

Тази селекция снимки взе награда Best Wedding Аwards в 19-ти кръг на Inspiration Photographers – една от най-големите организации на сватбени фотографи в света.
На Деница и Евгени пожелаваме съвместен живот, също изпълнен с награди и красиви изненади – точно какъвто беше сватбеният им ден.

error: Съдържанието е защитено !!!

Ние използваме `бисквитки` (cookies), за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.