svatben fotograf logo
цена за основен пакет сватбена фотография

Пакет "Мediterraneo" сватбена фотография

2130 лв.

КАК РАБОТИМ?
Вашата сватба ще бъде заснета лично от нас, не изпращаме друг фотограф – по този начин ви гарантираме, че ще получите именно нашия стил фотография. Ще бъдем с вас във всяка една стъпка от тържествения ви ден, за да уловим най-емоционалните и най-непосредствените моменти от хронологията на деня без да режисираме, без да ви притесняваме и без да се намесваме в събитията.
КАК РАБОТИМ?
Перфектни кадри
След приключване на сватбата, преглеждаме всички заснети кадри и избираме тези, които най-точно са уловили духа на вашия важен ден. Всички тези снимки ще бъдат обработени и ще ги получите в пълна резолюция и без лого, за да можете да ги използвате свободно и да ги разпечатвате в какъвто формат желаете.
Онлайн галерия

Даваме достъп и до онлайн галерия, която съдържа всички снимки. Галерията с вашите снимки е защитена с парола, която единствено вие можете да предоставите на роднини и приятели с цел разглеждане. Това е един перфектен начин да покажете сватбените си снимки на всички гости.

Среща преди сватбата?
Държим да се срещнем с вас преди сватбата, като това може да стане и онлайн, защото е важно да преговорим всички подробности около графика на деня с цел максимално добра подготовка от наша страна. По правило винаги пристигаме в деня преди самата сватба, за да проучим местата за снимане, спецификите на светлината и всички детайли на локацията. Целта ни винаги е да постигнем максимален за условията резултат.
Пътуваме ли?
Да, разбира се. Която и точка на света да сте избрали за вашия сватбен ден, ако ние сме вашето предпочитание за фотогорафи, да, ще бъдем там в уречения момент. Свържете се с нас и ще ви изпратим персонална оферта.
Мediterraneo

Сватбена фотография от един фотограф

Артистична фотосесия на младоженците в сватбения ден

Неограничен брой кадри с основни корекции

Снимки със специална обработка – тониране,черно-бели

Онлайн галерия с всички снимки

Ангажираност на сватбения фотограф до 10 астрономически часа

Previous
Next
Всички снимки

Всички снимки(в JPEG формат), записани с висока резолюция, върху флаш памет в ръчно изработена кутия

Всички снимки

20 отпечатани снимки размер 10 х 15 см.

Previous
Next
Всички снимки

Масивна дървена рамка с размер 30 х 20 см.

Допълнителни възможности
Всички снимки
Предсватбена фотосесия

Обичайно графикът на сватбения ден е претоварен, и главните действащи лица често са в състояние на емоционална превъзбуда или изнемога, поради което е възможно да се притеснят от камерата. Да направим предсватбена фотосесия е удачна възможност да се опознаем, да поговорим, да разберем повече за вас, да разучим езика на тялото ви и израженията ви, а вие да видите как работим. Така в сватбения ден всичко ще се случва много по-гладко, лесно и забавно.

Предсватбените фотосесии са с продължителност два часа и получавате между 40 и 50 снимки в пълна резолюция.

Допълнително се заплащат транспортните разходи.

Цена: 500.00 лв.

Всички снимки
Следсватбена фотосесия

В сватбения ден, повлияни от силните емоции, от стриктния график на тържеството и от желанието да прекарат повече време с близките си, дошли от различни краища на света, младоженците невинаги успяват да си подарят спокойствие по време на артистичната фотосесия. Има също двойки при който „сприятеляването“ с фотоапарата изисква повече време. А има и такива, които след тържествата, танците, емоциите и многото хора, желаят да запечатат първия си ден като семейство. За вашата следсватбена фотосесия ще изберем заедно локацията или ще отидем на любимо ваше място, където ще снимаме без да бързаме, ще експериментираме със светлината и особеностите на средата – от вас ще искаме само да се отпуснете, да се забавлявате, да се обичате.

Допълнително се заплащат транспортните разходи.

Цена: 600.00 лв.

Сравнение на пакетите

За да ви улесним при избора ви на услуга и с цел максимална прозрачност на ценовата ни политика, сме изготвили сравнителна таблица, която обяснява разликите между трите ни ценови предложения.
2130 лв.
mediterraneo
2930 лв.

vanilla

3930 лв.

muscus

Ivelin Iliev fotograf

Сравнение на пакетите

За да ви улесним при избора ви на услуга и с цел максимална прозрачност на ценовата ни политика, сме изготвили сравнителна таблица, която обяснява разликите между трите ни ценови предложения.
2130 лв.
mediterraneo
2930 лв.

vanilla

3930 лв.

muscus

Дребен шрифт с голямо значение!

Как да ни наемете?

Ангажимент се поема след заплатено капаро, което е в размер на 30% от цената на избрания от вас пакет. Останалата сума се изплаща по банков път до три работни дни след приключване на ангажимента

Какво получавате?

Крайният ни продукт е неограничен брой кадри (минимум 500), селектирани и обработени, записани върху флаш памет, поднесена в ръчно изработена кутия. Не издаваме сурови кадри (файлове в RAW формат), защото до голяма степен стилът на един фотограф се определя и от начина му на ретуширане и обработка.

Предлагаме ли видеозаснемане?

Ние предлагаме само сватбена фотография, но с удоволствие ще ви изпратим имената на колеги видеографи, с които сме работили и сме формирали заедно добър екип.

Всички кадри ли се обработват?

Селектираните сполучливи кадри подлежат на основна обработка, като тя включва корекции на експозицията, баланс на белия цвят, коригиране на контраст, изостряне, изрязване, изравняване на хоризонта. По наша преценка правим и допълнителна обработка, която включва селективно подобряване на цветове и тоналност. Също така получавате и между 5 и 15% черно-бели снимки, които задължително имате и в цветен вариант.

Кога ще получите сватбените си снимки?

В зависимост от натовареността на сватбения сезон, срокът за издаване е от 10 до 20 седмици. Защо ни е необходимо толкова време? Всяка седмица снимаме в различни краища на страната, а понякога и в чужбина, заради което се налага да инвестираме време в логистика и, както вече споменахме, никога не пътуваме в деня на събитието. Има доста документална и оперативна работа зад кулисите също, свързана с комуникация с клиенти, изясняване на подробности, специфична подготовка – точно така, както сме направили и за вас. Но, най-вече, имаме практиката да оглеждаме подробно всички направени кадри и да отделяме внимание на всяка снимка, без да претупваме разботата си в полза на по-бързо, но не дотам качествено издаден продукт.

error: Съдържанието е защитено !!!

Ние използваме `бисквитки` (cookies), за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.