svatben fotograf logo

Радиана и Константин сватба в хотел Маринела, София

Радиана и Константин сватбена фотография хотел Маринела,София

Последната сватба от 2019 година…Когато все още можехме да се поздравяваме,общуваме,прегръщаме и целуваме без страх. Когато без колебания можехме да се доближим на милиметри и да уловим с обективите си истинските емоции, сълзи, смях…


Радиана и Константин бяха от щастливците, които можеха да планират своята сватба, без да се чудят дали няма да бъде отменена в последния момент. Сега всичко е много различно…


С младоженците имаме няколко допирни точки. Радиана не е безпристрастна към фотографията и е курсистка във Photoschool.bg, а Константин е учил в Малага – града, в който живях не малко години. Тяхната сватба беше елегантна, много емоционална, пълна с изненади и голям купон. Именно заради това доста от снимките бяха отличени с награди във водещи световни организации..


Към днешна дата семейството на Радиана и Константин са вече трима. Пожелавам и любовта, доверието и щастието да са вечни техни спътници!

error: Съдържанието е защитено !!!

Ние използваме `бисквитки` (cookies), за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.