svatben fotograf logo

Ашли и Дино сватба в Боровец

Сватбен фотограф Ивелин Илиев, Ваня Монова, сватба в Боровец

Сватбен фотограф Ивелин Илиев, сватба в Боровец

I will cross the ocean for you
I will go and bring you the moon
I will be your hero your strength…

Така се е случило и с Ашли и Дино, родени от двете страни на Атлантическия океан. За пореден път в качеството ми на сватбен фотограф и наблюдател на живота си давам сметка, че когато висшите вселенски сили са решили двама души да се срещнат, дори и бурен океан не може да им попречи.

Ашли и Дино пристигнаха от Америка, за да отпразнуват своята сватба в къщата на любимата баба на младоженеца – вила Вести в Боровец. За да бъде и планината с нейните величествени борове свидетел на техните обети. Красиво е да видиш как човешкото щастие още от сутринта съживява високите ридове, докато близките на младоженците подготвят градината за предстоящата церемония и вечерното увеселение. Природата има неподражаемата способност да усилва емоциите и да придава особен глас на изречените обети за любов, вярност и взаимна грижа. А също и да приюти в себе си сълзите на щастие и искрените усмивки на близките на влюбените.

А когато настане време всички да се веселят и да танцуват до изнемога, планината може дори да промени прогнозата за сухо време без всякакво предизвестие и да се присъедини към празнуващите на дансинга с дъжд и гръмотевици. Никой от гостите не се скри, никой не потърси подлсон на сухо – празникът и танците продължиха, осветявани от светкавици и озвучавани от гръмотевици. И така, докато хората, родени от двете страни на океана не се превърнаха в едно семейство.

Рила планина и ние желаем цялото щастие на света на Ашли и Дино!

error: Съдържанието е защитено !!!

Ние използваме `бисквитки` (cookies), за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.