svatben fotograf logo

Александрина и Георги сватба във Вила Калиакра, Каварна

сватбен фотограф София

Една от сватбите през 2020 година, която ще ви покажем е от вила Калиакра-разположена на скалистия бряг на северното черноморие. Вълнуващо е да снимаш на нови дестинации, а тази несъмнено е много стилна и отличаваща се. Няколко месеца преди сватбата с мен се свърза Алекс, която е завършила фотография в НБУ, а част от гостите също бяха фотографи. Винаги е предизвикателство да снимаш колеги. Подготовката и цялата сватба бяха във вила Калиакра. Алекс и Георги – усмихнати и много влюбени, се врекоха един в друг на брега на морето.

 На следващия ден се разходихме заедно в Балчик и околоностите, за да направим романтична следсватбена фотосесия, която приключи на фона на залязващото слънце, под ветрогенераторите. Още веднъж благодаря на Алекс и Георги за доверието и дано чрез снимките да изживяват отново и отново техния най-щастлив ден!

error: Съдържанието е защитено !!!

Ние използваме `бисквитки` (cookies), за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.