svatben fotograf logo

Таня и Борислав сватба в Лайпциг, Германия

сватбена фотография в Лайпциг, Германия

Сватбена фотография от Ивелин Илиев и Ваня Монова-Илиева

Едно от най-чаканите и вълнуващи събития за нас през изминалото лято беше сватбата на Таня и Боби. Приключенията започнаха още от пътуването – кацане по време на силна буря над Берлин и чакане на лентата за багаж почти пет часа, заради стачкуващ персонал, но Боби стоически издържа часовете чакане на летището, за да ни вземе и в 6 сутринта успешно пристигнахме в Лайпциг. Боби е българин, а Таня рускиня, запознават се в Германия, където живеят и двамата от деца.

 Знаехме, че ни предстои една щура руско-българска сватба с немски привкус и гости от много националности. Венчавката беше в православна руска църква, с руски свещеник и доста по-дълъг от нашите ритуал. След това се отправихме към покрайнините на Лайпциг, към комплекса, в който се състоя партито. Атрактивен руски водещ и талантлива певица ни забавляваха с разнообразна програма, в която включиха и самите гости. Редуваха се български, руски и модерни ритуали и танци, а купонът беше запомнящ се, до малките часове на нощта.

На следващия следобед се разходихме из центъра на Лайпциг за кратка фотосесия, а Боби ни запозна с най-хубавата мюнхенска бира Augustiner (горещо ви я препоръчваме). Тези няколко дни за нас бяха много полезни като опит и много приятни, заради новите запознанства и приятелства.

 Таня и Боби, благодарим ви за огромното доверие и всеотдайност от ваша страна, благодарим ви, че освен като фотографи се чувствахме и като скъпи гости на специалния ви ден. Бъдете все така влюбени, успяващи и добри хора!

error: Съдържанието е защитено !!!

Ние използваме `бисквитки` (cookies), за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.