svatben fotograf logo

Ваня и Стефано сватба в Пирин Голф, Разлог

Сватбен Фотограф Ивелин Илиев и Ваня Монова-Илиева

Ваня и Стефано сватбена фотография в Пирин Голф

Penso che un sogno così non ritorni mai più…

Работата, която остава невидима за всички, включително и за клиентите ни, е моментът, в който всеки сватбен фотограф сяда пред току-що свалените от картите снимки. Те са нашият „първичен бульон“, от който с труд, въображение и опит сътворяваме поредната вселена и ѝ вдъхваме живот. Дано не звуча богохулно, но в тези минути на творческа интимност се чувствам почти в обувките на Бог, и най-вече в момента, в който стигна до решение по какъв точно артистичен начин да поднеса вече изкованите спомени.

Poi d’improvviso venivo dal vento rapito
E incominciavo a volare nel cielo infinito

Ваня и Стефано. Тя е наше момиче, а Стефано e италианец. Тяхната сватба се проведе в Пирин Голф Клуб, и съвсем в традициите на този край, планината им беше свидетел. Агенция „Брилянтин“ се бяха погрижили да сътворят изключително мека и романтична атмосфера като контрапункт на заобикалящите ни зъбери и сцената на събитието представляваше магична амалгама между величавата природа и талантливата човешка ръка. Водещ на сватбата беше Мая Петкова, вложила отново сърце и душа в пресъздаването и на тази любовна история.

E volavo, volavo felice più in alto del sole
Ed ancora più su

Различни ли са т. нар. „смесени“ сватби? И да, и не. Частта, в която се представят и обединяват ритуали, типични за съответната култура, така че всеки да се почувства у дома си, променя стандарта на събитието и изискват по-внимателно наблюдение през визьора. Но, от друга страна, извън привидността на нещата, всички хора, откъдето и да идват, хранят душите си с любов, смях и сълзи от щастие. Не е ли това, от което всички имаме нужда в крайна сметка?

Volare oh, oh
Cantare oh, oh, oh, oh

По време на подготовката мъжката компания се забавляваше с игра на карти, а дамската смело лееше шампанско. А после, в часа когато се хвърлят саката и се обуват кецовете, на препълнения дансинг танцувални умения показаха хора от различни националности. Сюблимен момент беше участието на фолклорна формация „Играджиите“ и сърцатите опити на италианските гости да усвоят стъпките на българското хоро. Цигуларката Таня Стрингс беше специален гост и вдъхнови всички с виртуозните си умения. Снимах и си пожелавах наум целият съвместен живот на Ваня и Стефано да бъде щастлив и цветен като този ден.

Ma io continuo a sognare negli occhi tuoi belli…

И моята Ваня беше с мен! След двете години майчински, най-после се завърна като втори фотограф, поемайки част от тежестта на моята работа. Обичам, когато работим заедно! Виждаме повече, запечатваме повече моменти, обединяваме гледните си точки и поднасяме на нашите клиенти широкоспектърна картина. Добре дошла бъди!

error: Съдържанието е защитено !!!

Ние използваме `бисквитки` (cookies), за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.