svatben fotograf logo

Евгения и Николай сватба в хотел Приморец, Бургас

сватбен фотограф София

Сватбена фотография от  Ивелин Илиев и Ваня Монова-Илиева

Една от най-вълнуващите сватби за изминалата 2020 година, несъмнено бе тази на Евгения и Николай. По професия и двамата са архитекти, затова и предложението за брак Ники решава да отправи пред уникалната сграда на Rokko Shidare Observatory в град Kobe, Япония. Оттам идва и символът на тяхната сватба- шестоъгълник. След като научих тяхната история се вдъхнових в композицията на някои от снимките да търся именно шестоъгълник. Когато получиха снимките си, един от отзивите беше, че съм най-добрия архитект сред фотографите, което означава, че съм изпълнил предизвикателството. Сватбата на Жени и Ники се състоя в Бургас с църковна церемония в храм „Св. Богородица“, след което имаха красив ритуал на откритата тераса на ресторант Нептун, разположен на морския бряг. Малката им дъщеричка също присъства на техния специален ден. Жени е много емоционална и не го криеше, през целия ден имаше сълзи от щастие и много усмивки. Младоженците бяха избрали ресторанта на хотел Приморец, където посрещнаха своите гости и всички се забавлявах като за последно.


След около седмица с Жени и Ники се разходихме из стария град на Созопол за романтична следсватбена сесия. Беше пълно с туристи, които не спираха да се възхищават колко красива е булката. Посрещнахме и залеза на созополското пристанище, след което се възползвахме от светлините на крепостната стена.


Именно заради мен Жени и Ники облякоха сватбените си дрехи за трети път. Когато в Btv бях участник в поредицата Фотографите (може да видите участието ми тук), те дойдоха за мои модели, за което искрено им благодаря!


Жени и Ники, щастлив съм, че професията ми ме среща с хора като вас! Пожелавам ви здраве и нека любовта ви остарява като виното- все по-истинска и вълнуваща!

error: Съдържанието е защитено !!!

Ние използваме `бисквитки` (cookies), за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.